Ga je op avontuur met de motor dan is dit wat voor je. Spijkerharde motortassen van Mosko Moto met levenslange garantie. Mosko Moto is een groot succes in de VS en nu voor het eerst op het Europese vasteland.

Bij Mosko Moto, zijn motoren een middel om weg te komen van de bewoonde wereld, op zoek naar die schitterende slaapplek onder de sterrenhemel of die grensoverschrijdende rit naar de andere kant van de wereld. Ze nemen ons weg van de verharde wegen en uit onze comfortzone: bergen beklimmen, rivieren doorsteken en door woestijnen rijden. Motoren gaan over krassen, deuken en littekens en de verhalen die ze vertellen. Ze brengen ons naar plekken die anders niet bereikt kunnen worden. Mosko Moto maken hun tassen om je te begeleiden door het ruigste terrein en de gekste plekken waar je ooit hebt willen rijden.

Mosko Moto ontwerpt spijkerharde motortassen die tegen een stootje kunnen en we staan erachter met een levenslange garantie. Ze willen dat je verder reist, dieper gaat en je grenzen verlegt, of je nu dicht bij huis over een veldweg rijdt, of een verafgelegen regio van de wereld verkent.

 

Mosko Moto is een groot succes in de VS en nu voor het eerst op het Europese vasteland. Alle bagagesystemen zijn te zien op “De Noordelijke Motorbeurs”, zodat je de beste opstelling kunt kiezen voor je volgende avontuur.


Bezoek ons op de beurs voor onze beurs special!

 Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter