Allemotoronderdelen staat tijdens deze Noordelijke Motorbeurs met de complete stand van Dominator uitlaten! Deze uitlaten, complete RVS of carbon uitlaten voor verschillende motorfietsen, van Aprilia tot Yamaha, bieden zij aan voor een zeer redelijke prijs. Ze worden geleverd als complete set! Verder bieden ze ook volledige systemen, dus inclusief spruitstuk, custom uitlaten en katalysatoren aan.

Dominator Uitlaten levert RVS en carbon uitlaten met een garantie van 5 jaar en een hoge kwaliteitsstandaard. Onze Dominator uitlaten worden gedempt met professionele dempingwol (tot 1100 °C) om een ​​perfecte en stabiele demping te garanderen gedurende de gehele levensduur van de uitlaat. Elke uitlaat wordt geleverd met een demontabele db-killer, zodat rijden in het buitenland en op het circuit gewoon kan worden gegarandeerd. Alle uitlaten worden geleverd met een passende linkpijp of bolt-on schijf die perfect op uw motorfiets past, zodat u direct uw uitlaat kunt monteren en geen extra onderdelen nodig heeft.

Met andere woorden, altijd complete sets Dominator uitlaten om uw motorfiets er niet alleen mooier te laten uitzien, maar ook beter te laten klinken en beter te laten lopen,zonder teveel te betalen voor een merknaam. Waarom zou u meer betalen als u met een Dominator uitlaat hetzelfde geluid en dezelfde kwaliteit krijgt als alle andere grote merken? Dus als u een nieuwe uitlaat wilt die het uiterlijk, geluid en de kwaliteit van de grotere merken heeft, maar zonder de hoofdprijs te betalen, kom dan langs op de stand van Alle Motoronderdelen op Dé Noordelijke Motorbeurs 2020.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook, Twitter en Instagram

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier