Er zijn electrische auto’s maar nu ook electrische motorfietsen. Electric Motorcycles Nederland is de ‘one stop shop’ voor voertuigen met een elektrische aandrijving op twee, drie en vier wielen. Het bedrijf waar de klant altijd op een ‘green carpet’ behandeling kan rekenen.

Bij Electric Motorcycles vindt je uitsluitend elektrisch aangedreven vervoermiddelen zoals alle elektrische motormerken. Electric Motorcycles is de enige onderneming in de Benelux die deze voertuigen zowel verkoopt als verhuurt. Zij combineren dit met een landelijke onderhoud- dekkingsgarantie, een unieke breng- en haalservice als er (nog) geen locatie in de buurt is en een winterstalling arrangement.

Electric Motorcycles beperkt zich niet tot de verkoop en verhuur en gaan verder door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met elektrische motoren. Naast presentatie’s geven, organiseert het bedrijf proefritten, tourtochten en zelfs meerdaagse tochten om te laten zien dat elektrisch motorrijden gewoon leuk is, dit doen we allemaal onder de term “Experience Electric!”

Bij Electric Motorcycles vind je de volgende merken: Energica, Johammer, Tacita, Zero Motorcycles. Op Dé Noordelijke Motorbeurs kan je deze electrische motorfietsen bekijken.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter