Geen onbekende op Dé Noordelijke Motorbeurs is Horizon Motor Reizen. Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig en hebben veel nieuws. Het bedrijf breidt haar programma fors uit met fabrieksbezoeken en motorreizen naar Oost-Europa.

In 2019 breidt Horizon Motor Reizen haar programma nog verder uit door de overname van OK-Motorreizen. Hierdoor zullen reizen door Midden- en Oost-Europa worden toegevoegd aan het programma. Zin om in eigen land te blijven? Ook dat is mogelijk door individueel de Friese Elfstedentocht te boeken. Horizon zal in 2019 alle KNMV groepsreizen volledig verzorgen, van de openingstoer, de kennismakingstoer, de midweektoer, de herfsttinten toer en zelfs de dirty roads toer is bij Horizon Motor Reizen te boeken

De Special voor dit jaar is een volledig verzorgde reis met vlucht en transport naar Roemenië waar Horizon Motor Reizen je naar de mooiste plekjes brengt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waanzinnige kasteel van Dracula.

In 2019 organisert Horizon weer een prachtige fabriekstoer voor de merken. BMW, Ducati, Energica, KTM en Triumph. De veel besproken volledig elektrische Energica reis biedt Horizon Motor Reizen in 2019 opnieuw aan zodat steeds meer mensen kennis kunnen maken met het elektrische motorrijden. Je wordt gegarandeerd een hele ervaring rijker.

Maar, ook voor Ducati wordt naast de Fabriekstoer en de Multistrada training de rondreis door Noord-Spanje naar Portugal georganiseerd. Samen met andere Ducati-rijders rijd je een prachtige rondrit van Girona naar Porto. Voor Triumph staat de fabriekstoer zelfs twee keer op het programma. Ook voor de BMW- en KTM-rijders blijft de prachtige rondreis naar de fabriek uiteraard op het programma staan.

Begin alvast met de voorpret voor jouw motorvakantie 2019 bij Horizon Motor Reizen. Kom langs voor informatie op de stand op Dé Noordelijke Motorbeurs.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier