Dé Noordelijke Motorbeurs kijkt terug op een geslaagde 23e editie zonder incidenten. Bezoekers en standhouders reageerden bijzonder positief op het evenement dat dit jaar voor de eerste keer in de TT-Hall in Assen plaatsvond. “We zijn blij dat we de stap hebben genomen om na 22 jaar te verhuizen van Martiniplaza naar de TT-Hall” aldus de organisatie. “De opkomst was boven verwachting en leidde tot onverwacht grote rijen bij de kassa’s. Dat is natuurlijk niet goed maar niet even snel op te lossen.”

De organisatie wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de komst en ook voor het meedenken. Voor de organisatie was het de eerste keer in de TT-Hall en er kunnen een aantal punten verbeterd worden. “Zeker willen wij onze excuses aanbieden aan de bezoekers die lang in de rij hebben gestaan. Ondanks het opschalen naar meerdere kassa’s konden we de rijen niet weg krijgen. Volgend jaar zullen we hiervoor nog extra maatregelen nemen alhoewel nooit te voorspellen is wanneer en hoe druk het wordt. Daarom proberen wij het online kopen van tickets ook te promoten, men kan dan zo doorlopen naar de controle.”

Ook het parkeren is een aandachtspunt, het terrein was vanwege het natte weer erg drassig. Vanwege de hoge waterstand was het erg moeilijk het water weg te pompen. Het parkeerterrein is van het TT Circuit en wordt gebruikt door de TT-Hall. Bij hen heeft de organisatie met klem het verzoek neergelegd om hiernaar te kijken. De organisatie hoopt dat iedereen heeft genoten van de beurs en verwelkomt iedereen graag volgend jaar bij de 24e editie in januari 2019.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter