Vele motoreigenaars gruwelen er van om hun motor te gaan verhuren maar rijd je weinig en wil je de kosten drukken dan is het toch een leuk idee. Er zijn al meer dan 500 eigenaren en duizenden huurders die het doen via de website van MotoShare.

Ook dit jaar staat MotoShare op Dé Noordelijke motorbeurs in Assen. Via de website van MotoShare kunnen liefhebbers onderling motoren (ver)huren. Motorliefhebbers huren zo voordelig en persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren. Als je zelf een motor hebt kun je deze motor verhuren met een all-risk verzekering via OHRA. Jij beslist dan wie jouw motor mag huren en wanneer. Alle gebruikers van het platform worden ‘gescreend’ door de verzekeringmaatschappij en achteraf beoordelen huurders en verhuurders elkaar. Zo houden we de community veilig en transparant.

Al meer dan 500 eigenaren en duizenden huurders maken gebruik van de website om het motorrijden nog leuker te maken. Zo ook Ton, secretaris van BMW GS Club Nederland en ervaren motorrijder, is van de MotoShare community en heeft sinds eind 2016 zijn BMW R1200GS op MotoShare staan. Nu exact een jaar later checken we met Ton of het motor verhuren hem iets heeft opgeleverd. Ton vindt van wel, “ik verdien er een leuk zakcentje bij”. Lees hier zijn verhaal.

Wat maakt huren via MotoShare nou zo leuk? Op de website van MotoShare zijn alle type motoren terug te vinden door heel Nederland. Een nieuwe BMW GS, een klassieker of juist een zijspan? Het kan allemaal en dat voor een leuke prijs. Ook kom je in contact met andere liefhebbers wat de ervaring speciaal maakt: “elke motor heeft toch weer eigen verhaal!” Ook als je zelf al een motor hebt is huren via MotoShare een leuke optie om eens wat anders te proberen.

Wil je meer weten over het verhuren van je motor? Ook dit jaar staat MotoShare weer op Dé Noordelijke motorbeurs.  Bezoek onze stand. we kunnen je er dan alles over vertellen.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter