Het meest belangrijke bezit van de motorrijder is natuurlijk zijn of haar motor en diefstal wil je dus graag voorkomen. Met een goedgekeurd motorslot wordt diefstal van jouw motorfiets een stuk kleiner. De MAG, Motorrijders Actie Groep, laat het zien op Dé Noordelijke Motorbeurs 2018.

In 2018, bestaat de MAG dertig jaar als dé belangenbehartiger voor motorrijders op gebied van veiligheid, vrijheid en betaalbaarheid van motorrijden. Het is voor de MAG zaak om zijn aandachtspunten voortdurend aan te passen aan actuele politieke ontwikkelingen.

De MAG vraagt nu aandacht voor het voorkomen van motordiefstal. Je moet er toch niet aan denken dat jouw motor wordt gestolen! Met een goedgekeurd motorslot is de kans dat je motor gejat wordt een stuk kleiner. Wil je zien hoe lang het duurt voordat iemand een slot opengebroken heeft? Of wil je zelf eens proberen er een door te knippen? Kom langs bij de stand van de MAG op Dé Noordelijke Motorbeurs en maak kans op een goedgekeurd slot. Met een goed slot en een lidmaatschap van de MAG maakt jouw motorjaar een vliegende start!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter