Zorgeloos genieten van een motorvakantie? Voor een motorvakantie naar Amerika vind je in Route 66 Reizen een goede partner, de organisatie is daarin gespecialiseerd. Wie op pad gaat met Route 66 Reizen kiest voor goed georganiseerd, veiligheid, zekerheid en gemak. Een groepsreis met Route 66 Reizen is standaard heel compleet!

Een motorvakantie in Amerika is een geweldige belevenis! De landschappen, de steden, kleine dorpjes en de natuurparken zijn indrukwekkend. Route 66 Reizen neemt je graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! Het ontwikkelen van motorreizen en het begeleiden van groepen is al sinds 1990 de grote passie van Route 66. 

Deze organisatie werkt met een all included concept voor hun groepsreizen. Geen onverwachte kosten ter plaatse (zoals voor benzine en nationale parken), geen kleine lettertjes, je weet vooraf wat je reis kost.

Standaard is onder andere inbegrepen brandstof, parken, excursies, all Risk schade/diefstal motorverzekering, kennismaking/informatie bijeenkomst voor vertrek incl. lunch en Nederlandstalige reisleiding.

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je liever zelfstandig gaan reizen? Er zijn diverse mogelijkheden, kijk op de website bij onze Fly & Bike reizen.

Wil jij ook een droomreis in Amerika gaan maken, bezoek dan de Route 66 stand op Dé Noordelijke Motorbeurs of vraag de 2019 brochure aan. U kunt ook de gratis infomeeting bijwonen op 22 febr. & 23 maart In IJsselstein

Graag tot ziens op Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier