Ook op de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs zijn nieuwe modellen te zien onder andere 2020 modellen van Kawasaki en KTM

Bij de start van het nieuwe motorjaar hoort natuurlijk ook de presentatie van de modellen voor het nieuwe jaar, de 2020-modellen. Op de beurs tonen diverse bedrijven, waaronder de Friese MotorExperts uit Menaam, verschillende nieuwe modellen. Dit bedrijf is de Exclusief Kawasaki dealer van Friesland en neemt diverse primeurs mee naar Assen waaronder de nieuwe Kawasaki Ninja ZX-6R, de volledig vernieuwde Kawasaki Versys 1000 en tal van andere 2019 modellen. Ook kun je bij het bedrijf terecht voor een groot aanbod van Kawasaki kleding en merchandise!

Overigens kan je bij Friese Motorexperts niet alleen terecht voor Kawasaki, andere merken krijgen ook de volle aandacht.

Friese MotorExperts beschikt bovendien over een ruime kleding afdeling met een echte specialist op gebied van motorkleding. In het professionele naaiatelier kan zij er voor zorgen dat motorkleding snel aangepast wordt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat er voor iedereen een goed zittende motoruitrusting mogelijk is.

Nieuwsgierig? Ga bij de stand van Friese Motorexperts langs op Dé Noordelijke Motorbeurs!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook, Twitter en Instagram

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier