Niet alleen nieuwe 2019-modellen zijn aanwezig op Dé Noordelijke Motorbeurs maar ook oldtimers van de VMC, de Veteraan Motor Club zijn te bewonderen op de komende editie in Expo Assen.

De Veteraan Motoren Club is een vereniging van mensen, die eigenaar zijn van een oude motorfiets of daar belangstelling voor hebben. Het gaat hierbij om motoren met een bouwjaar tot en met 1940. De V.M.C. telt momenteel ± 1200 leden en donateurs.

De belangstelling beperkt zich niet alleen tot het restaureren van de motoren en het in stand houden van een ‘rijdend museum’, maar strekt zich ook uit tot andere zaken die met de motorfiets te maken hebben, zoals documentatie, reclamemateriaal, foto’s, accessoires, etc.

De belangrijkste activiteit van de V.M.C. zijn de ritten. De V.M.C. wil de mensen in het land graag laten meegenieten van het ‘rijdend museum’ met vaak prachtig gerestoreerde stukjes mechanisch vakmanschap uit vroeger tijden. Daarom worden er  jaarlijks overal door het land zo’n 40 ritten georganiseerd, een overzicht daarvan kan je vinden door hier te klikken. Om een indruk te krijgen van zo een tocht met deze unieke oldtimers hierbij een impressie van een tocht vanuit Marum naar Lauwersoog en terug: https://youtu.be/d5KP9SEqzPE

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier