Een ongelukje zit in een klein hoekje en dan kan de schade groot zijn. Een goede motorverzekering is dan ook een must. Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren.

Ook Combi Motors Verzekeringen is natuurlijk weer te vinden op Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen. U kunt bij de stand terecht voor allerlei vragen over het verzekeren van motoren of voor een gezellig praatje.  Ook hebben zij natuurlijk weer een leuke actie: Raad de Schade! Wie het dichtst bij het schadebedrag van de motor zit, wint een cadeaubon van € 100,-.

Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar specialist in het verzekeren van motoren. Via www.combimotors.nl kunt u vele motorverzekeraars vergelijken op premie en voorwaarden. Ook kunt u 24 uur per dag een verzekering afsluiten en daarna direct verzekerd de weg op. 

Liever persoonlijk contact? Combi Motors Verzekeringen is tijdens kantooruren via 0172-427035 bereikbaar voor al uw vragen of voor advies. U krijgt direct een medewerker aan de telefoon die u kan helpen. U kunt natuurlijk ook al uw vragen over de motorverzekering mailen; dat kan naar info@combimotors.nl . Kortom, u bespaart, maar niet op service!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier