Het heeft geen toelichting meer nodig: in Assen bevindt zich één van de mooiste racecircuits ter wereld: het TT Circuit Assen. Naast een mooie stand van het TT Circuit zelf hebben de racefans hebben hun krachten gebundeld in de Stichting Vrienden TT Circuit Assen. Ook deze organisatie is ook aanwezig op Dé Noordelijke Motorbeurs en de vrijwilligers van VriendenTT laten weten wat ze allemaal doen om het circuit moreel te ondersteunen.

Bezoekers van Dé Noordelijke Motorbeurs (ongetwijfeld allemaal racefans) krijgen de mogelijkheid GRATIS Vriend van het TT Circuit te worden om zo hun steentje bij te dragen aan de sterkte positie van het circuit, ook voor de toekomst. In een gemiddeld jaar genereren alle activiteiten op het circuit naar schatting een omzet van maar liefst 120 miljoen euro en biedt het circuit een directe en indirecte werkgelegenheid van bijna 2.350 mensjaren. Daarmee levert het TT Circuit een grote economische impuls voor de regio en is een positieve uitstraling van het circuit van grote waarde.

Inmiddels hebben bijna 16.000 raceliefhebbers zich als (gratis) Vriend gemeld en de wens van Vrienden TT Circuit Assen is door te groeien naar minimaal 20.000 Vrienden. Als Vriend kun je de jaarlijkse Vriendendag (in het najaar) bezoeken. Deze dag is speciaal voor de Vrienden en zij kunnen dan een kijkje nemen op het circuit en achter de schermen komen op plekken waar je normaal niet kunt komen. Op de Vriendendag zijn tal van prominente gasten uit de racewereld aanwezig en zij spreken die dag uit over bepaald thema’s. Jaarlijks zijn ook teams uit de motor- en autosport aanwezig die de Vrienden graag verwelkomen en laten zien hoe het er bij zo’n team aan toe gaat. Nog meer weten over Vrienden TT Circuit Assen? Kijk dan op de website www.vriendentt.nl. Of kom naar de stand op de 25e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook, Twitter en Instagram

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier