Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 en werd gehouden in de Martiniplaza te Groningen. Vanaf de 23e editie in januari 2018 wordt het gehouden in Expo Assen, voorheen de TT-Hall. Het complex ligt direct naast het TT-circuit aan de snelweg A28 (Hoogeveen-Groningen, afrit 31a) en de N33. Expo Assen is daarom zeer eenvoudig te vinden en te bereiken. (zie bijgaand kaartje)

Expo Assen, De Haar 11, 9405 TE  Assen
website

Expo Assen is toegankelijk voor rolstoelers en er zijn invalide toiletten aanwezig.
*Het terrein rondom Expo Assen is nog in ontwikkeling en sommige delen zijn daardoor nog onverhard.


Parkeren (motoren GRATIS)
Expo Assen beschikt over ca. 6.000 ruime parkeerplaatsen direct bij de hal. Het parkeren van motoren is GRATIS, voor een auto wordt 3,- euro berekend. Een parkeerkaart kunt u kopen bij de kassa wanneer u daar een kaartje koopt en bij de horeca van Expo Assen.


Bereikbaarheid – motor en auto
Expo Assen ligt direct naast het TT-circuit en is eenvoudig te bereiken via de A28 en de N33.
Neem de afslag Assen-Zuid afrit 31A. Onderaan de afrit volgt u de borden naar het TT Circuit. U ziet aan uw rechterzijde Expo Assen.


Bereikbaarheid – openbaar vervoer
Expo Assen is te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station in Assen kunt u stadsbus 1 nemen: Marsdijk naar het TT-circuit. U stapt dan uit bij de bushalte TT-circuit, Expo Assen ziet u aan de rechterzijde liggen. De bussen rijden ongeveer om het uur, op zondag rijden er geen bussen.