Een ongelukje zit in een klein hoekje en dan kan de schade groot zijn. Een goede motorverzekering is dan ook een must. Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren.

Combi Motors Verzekeringen is natuurlijk weer te vinden op Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen. U kunt bij de stand terecht voor allerlei vragen over het verzekeren van motoren of voor een gezellig praatje.  Ook hebben zij natuurlijk weer een leuke actie: Raad de Schade! Wie het dichtst bij het schadebedrag van de motor zit, wint een mooie prijs!

Door deze specialisatie en de jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Naast een motorverzekering kunt u bij Combi Motors overigens ook terecht voor een autoverzekering, of andere verzekeringen. Combi Motors vergelijkt motorverzekeringen van o.a. ASR, Delta Lloyd, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken, de verzekering afsluiten en direct de weg op.

Liever persoonlijk contact? Combi Motors Verzekeringen is tijdens kantooruren via 0172-427035 bereikbaar voor al uw vragen of voor advies. U krijgt direct een medewerker aan de telefoon die u kan helpen. U kunt natuurlijk ook al uw vragen over de motorverzekering mailen; dat kan naar info@combimotors.nl. Kortom, u bespaart, maar niet op service!

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook, Twitter en Instagram

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier