De noordelijke motorbeurs

Al verschillende malen was hij de afgelopen 23 jaar op Dé Noordelijke Motorbeurs, 9-voudig Nederlands kampioen Alex van de Broek. Ook dit jaar is hij weer op de beurs aanwezig. Niet alleen om stunts te geven maar ook om bezoekers zelf te laten trial rijden.

Alex van den Broek komt naar Assen! Meters hoog door de lucht, balanceren op het voorwiel of achterwiel, het is voor Alex geen probleem. Ook nagenoeg recht omhoog op een container springen met motor is onderdeel van zijn show.

Bezoekers kunnen ook trial rijden. Altijd al eens willen doen? Onder deskundige begeleiding van deze 9-voudig Nederlands kampioen Alex van den Broek, tevens KNMV-instructeur, krijg je de mogelijkheid op Dé Noordelijke Motorbeurs om de eerste stappen te zetten op een trial motor. Ervaar hoe het is om te rijden op balans en coördinatie en niet zoals op een reguliere motor op de weg op snelheid. Ervaar nu zelf wat het is om op een trial motor te rijden.  Zowel ervaren als onervaren als ervaren motorrijders kunnen opstappen.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier