Natuurlijk ben je trots op jouw unieke eigen gebouwde of aangepaste bike. Wat is er dan mooier dan je te tonen aan vele motorliefhebbers? Dé Noordelijke Motorbeurs biedt op de custom bike show eigenaren van een custom bike de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan het grote publiek te laten zien. En, iedere eigenaar krijgt GRATIS (!!) professionele foto’s van zijn motor. Deze worden tijdens de show gemaakt. Voor de mooiste bikes zijn er prachtige prijzenpakketten.

Naast eeuwige roem en twee kaartjes voor de beurs zijn we met leveranciers van custom artikelen in gesprek om leuke prijzen ter beschikking te stellen voor de winnaars. Wil jij ook jouw trots delen met al die duizenden motorfanaten op de Dé Noordelijke Motorbeurs? Schrijf je dan nu snel in voor de custom bike show.

Deelname is geheel gratis!!!!!!!  >> Schrijf jouw Custom Bike hier in

Als eigenaar van een Custom Bike heb je vast ook kennissen/vrienden met zo’n vette bike. Laat ze dus vooral weten dat zij ook met hun bike op Dé Noordelijke Motorbeurs kunnen staan!

Categorieën
Voor de custom bike show onderscheiden we verschillende categorieën. Een beschrijving daarvan en een voorbeeld foto vind je hieronder.

freestyle motorfietsen op custom bike show tijdens Dé Noordelijke Motorbeurs
Freestyle 
One-off is een speciaal van de grond af opgebouwde motorfiets. Daarvoor mag elk type frame en aandrijflijn (als basis) gebruikt worden. Alle modificaties zijn toegestaan.

choppers op custom bike show tijdens Dé Noordelijke MotorbeursChopper 
Deze is geïnspireerd op de chopperstijl uit de jaren 1960-1970. Dit mag zowel een oude als ook een nieuwe motorfiets betreffen die omgebouwd is en vaak een hardtail achterkant heeft. De  motor heeft bijna altijd een lange wielbasis met het typerende kenmerk de lange voorvork. Elk merk, model of type motor mag de basis vormen.

bobber op custom bike show tijdens Dé Noordelijke MotorbeursBobber 
Deze is geïnspireerd op de oude bobberstijl uit de jaren 1940-1950. Dit mag zowel een oude als ook een nieuwe motorfiets betreffen die ontdaan is van alle overbodige onderdelen en accessoires. Spatborden mogen verwijderd of ingekort zijn. Een oude ‘look’ is een vereiste. Elk merk, model of type motor mag de basis vormen.

caféracer op custom bike show tijdens Dé Noordelijke Motorbeurs
Café Racer 
Deze is geïnspireerd op de oude Engelse Café Racers uit de jaren 1950-1960. Lange tank, clip-ons en een zadel met een kontje en een opgevoerd motorblok zijn enkele typerende kenmerken. Elk merk, model of type motorfiets mag de basis vormen. Het mag zowel een oude als ook een nieuwe motorfiets betreffen die deze stijl nastreeft.

street performance op custom bike show tijdens Dé Noordelijke Motorbeurs
Street Performance 
Deze klasse is bedoeld voor custom motoren waarbij het belangrijkste doel is veel vermogen maar geschikt is voor gebruik op straat. De bouwer laat zien dat techniek, tuning, vermogen en wegligging geoptimaliseerd zijn.  Elk merk, model of type motorfiets mag de basis vormen. Zowel sport, custom, dragrace stijl en dergelijke. Het mag zowel een oude als ook een nieuwe motorfiets betreffen die deze stijl nastreeft. Alle mogelijkheden om de motor te verbeteren qua wegligging en opvoeren zijn toegestaan, inclusief super chargers, turbo’s, NOS (lachgas injectie), benzine-injectie etc.

(Bij voldoende inschrijvingen wordt gekeken of het mogelijk is om een aparte Streetfighter klasse in het leven te roepen!)

 

Deelnamevoorwaarden:

– Je ontvangt 2 vrijkaarten voor Dé Noordelijke Motorbeurs om aanwezig te kunnen zijn;
– De motor moet gebracht op donderdag 16 januari tussen 12.00 en 22.00 uur en opgehaald worden op zondag 19 januari om 18.00 uur op eigen gelegenheid;
– De motor moet alle beursdagen aanwezig zijn (17 januari t/m 19 januari);
– Er mag geen reclame of andere vormen van commerciële uitingen bij de motor geplaatst worden, alleen flyers bij de motor zijn toegestaan;
– Er mag geen bordje van “Te koop” of uitingen met gelijke strekking bij de motor geplaatst worden;
– De motor wordt professioneel gefotografeerd tijdens de beurs (tenzij de eigenaar dit niet wil). De eigenaar ontvangt deze foto’s na afloop van het evenement. De foto’s mogen gebruikt worden door de organisatie van Dé Noordelijke Motorbeurs voor promotionele doeleinden;
– De motor wordt voorzien van een bord met de technische gegevens. Vul daarom het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in;
– De deelnemer dient zorg te dragen voor verzekering en vrijwaart de organisatie voor iedere aansprakelijkheid;
– De organisatie stelt een onafhankelijke jury samen die de motoren zal beoordelen. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd;
– De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 19 januari om 16.00 uur. Alleen wanneer je hierbij aanwezig bent maak je kans op de hoofdprijs.

>> Schrijf jouw Custom Bike hier in