Info

Dé Noordelijke Motorbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt plaats in het derde weekend van januari. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. De motorbeurs is gestart in 1996 en na 22 jaar in Martiniplaza in Groningen is de beurs met ingang van de 23e editie in 2018 verplaatst naar Expo Assen. Door Corona heeft de beurs enkele jaren niet plaatsgevonden. Omdat de hal Expo Assen voor de opvang van asielzoekers werd ingezet, is de motorbeurs verhuisd naar de Flowerdome in Eelde.

Dé Noordelijke Motorbeurs is een algemene motorbeurs waar dus vrijwel alles is te vinden voor toer-, custom-, sport-, toer- en off-the-road modellen.

Er is een breed aanbod van ca. 100 bedrijven en organisaties die hun producten en diensten presenteren. Naast nieuwe en gebruikte motoren zijn er verder o.a. kleding, accessoires, toerisme/motorreizen, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder KTM, Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson. Ook zijn er verschillende (merken)clubs aanwezig.

Data en openingstijden
Zaterdag 18 januari 2025 van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 19 januari 2025 van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie
Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de Flowerdome aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde. Het complex ligt vrijwel direct naast de A28 (Assen – Groningen, afrit 37) en dichtbij de N34 (Emmen – Eelde) en is daarom gemakkelijk te bereiken. (zie Flowerdome Eelde)

Route en Parkeren
Voor de route en parkeren, zie Flowerdome Eelde.

Openbaar vervoer
De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Assen en Groningen, zie Flowerdome Eelde.

Online verkoop toegangskaarten
Vanaf ca begin december kunt u online toegangskaarten bestellen. Dit is een service zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Koop online tickets

Entreeprijzen
Volwassen: kassa € 12,50
65+: kassa € 7,50
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Garderobe
Direct bij de ingang is er een bewaakte garderobe waar u tegen een kleine vergoeding uw jas/motorpak en helm in bewaring kunt geven.

Standhouderslijst
In de praktijk is gebleken dat tot op het laatste moment wijzigingen zijn in de lijst met standhouders. Daarom zult u hier geen deelnemerslijst van de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs vinden. Een groot deel van de deelnemers van voorgaande jaren zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn en daarnaast een aantal nieuwe standhouders.

Deelnemen aan het evenement ?
Wilt u meer weten over deelname aan het evenement neem dan even contact met ons op.

Wijzigingen voorbehouden.

Volg het laatste nieuws!

Zorg dat je erbij bent