Tickets

Op sommige momenten kan het bij de kassa druk zijn. Heeft u geen zin om in de rij te staan dan kunt u via deze pagina online tickets kopen voor Dé Noordelijke Motorbeurs. Met uw e-ticket kunt u direct naar de toegangscontrole!

Hoe het werkt
Het online kopen van toegangskaarten is heel simpel, begin hieronder en volg de stappen. Houd uw bankgegevens en pasje+identifier/telefoon of creditcard bij de hand.

Ticket printen of via uw mobiele telefoon
Na betaling ontvangt u een email met de ticket(s) in pdf-formaat. U kunt de tickets:
– printen en bij de toegangscontrole tonen, dit is uw toegangsbewijs dus bewaar deze goed. Let op de kwaliteit van de print, vage of onscherpe afdrukken kunnen problemen geven bij het scannen.
– op uw mobiele telefoon tonen bij de toegangscontrole. Download daarvoor de ticket of open deze in uw mail en maak de streepjescode zichtbaar in het beeldscherm zodat deze direct gescand kan worden.

Alle e-tickets zijn voorzien van een unieke streepjescode die gescand wordt bij de ingang. Als uw streepjescode één keer gescand is, is het in het systeem geregistreerd en komt het entreebewijs te vervallen. Kopiëren heeft dus geen zin.

Tickets kwijt of andere vragen, opmerkingen en/of klachten over online tickets?
U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Eventix (klik hier)

LET OP: een dagpas is geldig op een van de beursdagen!

 

Volg het laatste nieuws!

Laatste nieuws weten? Volg ons op social media.