Geen zin om in de rij te staan?
Via deze pagina kunt u online toegangskaarten kopen voor Dé Noordelijke Motorbeurs. Heeft u geen zin om in de rij te staan voor de kassa dan is dit de manier om snel naar binnen te kunnen. Met uw e-ticket kunt u direct naar de toegangscontrole!

Hoe het werkt
Het online kopen van toegangskaarten is heel simpel, begin hieronder bij “Online Tickets Bestellen” en volg de stappen. Houd uw bankgegevens en pasje+identifier/telefoon of creditcard bij de hand.

Ticket printen of via uw mobiele telefoon
Aan het einde en na betaling ontvangt u een email met de ticket(s). U kunt u op uw eigen printer de ticket(s) uitdraaien, dit is uw toegangsbewijs dus bewaar deze goed.
Het is ook mogelijke voor de toegangscontrole om uw ticket op de mobiele telefoon te scannen. Download daarvoor de ticket en maak de streepjescode zichtbaar in het beeldscherm zodat deze direct gescand kan worden.

Alle e-tickets zijn voorzien van een unieke streepjescode die gescand wordt bij de ingang. Als uw streepjescode één keer gescand is, is het in het systeem geregistreerd en komt het entreebewijs te vervallen. Kopiëren heeft dus geen zin.

Tickets kwijt of andere vragen, opmerkingen en/of klachten over online tickets?
U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Eventix (klik hier