Met je motor op het Rode Plein, een rondrit met je motor door het fraaie Sint-Petersburg, op cultuur door de Baltische Staten, langs de kustweg in Kroatië, door de bergen van Bosnië-Montenegro-Albanië, op bezoek in Boedapest, Praag, Krakau? OK-Motorreizen weet er alles van en is ook dit jaar te vinden op Dé Noordelijke Motorbeurs.

OK-Motorreizen is in 2005 opgericht door Oene Krist. De reisorganisatie biedt in samenwerking met EUROCULT-LITO motorreizen aan naar bijzondere bestemmingen in Oost-Europa, Centraal-Europa en de Balkan, met als themareizen: in Invasiestranden in Normandië en de pelgrimage per motor naar Santiago-de-Compostella in Noord-Spanje en Lourdes.

Door de vele persoonlijke contacten die de laatste 13 jaren zijn opgebouwd, weet OK-Motorreizen hier goed de weg. De deelnemers ervaren de bijzondere sfeer en tradities/cultuur van de landen en hun bewoners. In combinatie met mooie landschappen, rustige wegen, behulpzame en gastvrije bevolking, vaak mooi weer, veel cultuur en betaalbare prijzen zijn dit prima uitgangspunten voor onvergetelijke motorreizen.

De reizen kenmerken zich door toeristische routes, goede wegen, prima hotels met eigen parkeervoorzieningen. Het programma omvat zowel individuele als begeleide reizen. Overigens zijn mensen ook bij de begeleide reizen helemaal vrij om hun eigen plan te trekken. Men hoeft zeker niet in de groep mee te rijden. Zo kan men los van de groep of in kleine groepjes zelf de ontbijt- en starttijd kiezen, de dagroute aanpassen met extra foto- en stopmomenten en in eigen tempo rijden.

OK-Motorreizen verzorgt samen met EUROCULT-LITO desgewenst ook alle reisdocumenten: van reis- en annuleringsverzekeringen tot en met VISA voor o.a. Rusland en Wit-Rusland. Vraag de brochure of kom langs in onze stand.

Mis niets en volg Dé Noordelijke Motorbeurs ook via Facebook en Twitter