Tickets

Op sommige momenten kan het bij de kassa druk zijn. Heeft u geen zin om in de rij te staan dan kunt u via deze pagina online toegangskaarten kopen voor Dé Noordelijke Motorbeurs. Met uw e-ticket kunt u direct naar de toegangscontrole!

Hoe het werkt
Het online kopen van toegangskaarten is heel simpel, begin hieronder en volg de stappen. Houd uw bankgegevens en pasje+identifier/telefoon of creditcard bij de hand.

Ticket printen of via uw mobiele telefoon
Na betaling ontvangt u een email met de ticket(s). U kunt deze op uw eigen printer de ticket(s) uitdraaien, dit is uw toegangsbewijs dus bewaar deze goed.
Het is ook mogelijk voor de toegangscontrole om uw ticket op de mobiele telefoon te scannen. Download daarvoor de ticket of open deze in uw mail en maak de streepjescode zichtbaar in het beeldscherm zodat deze direct gescand kan worden.

Alle e-tickets zijn voorzien van een unieke streepjescode die gescand wordt bij de ingang. Als uw streepjescode één keer gescand is, is het in het systeem geregistreerd en komt het entreebewijs te vervallen. Kopiëren heeft dus geen zin.

Tickets kwijt of andere vragen, opmerkingen en/of klachten over online tickets?
U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Eventix (klik hier)

LET OP: op dit moment zijn er nog geen online tickets beschikbaar!

 

Volg het laatste nieuws!

Laatste nieuws weten? Volg ons op social media.