Info

Dé Noordelijke Motorbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt plaats in het derde weekend van januari. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. De motorbeurs is gestart in 1996 en na 22 jaar in Martiniplaza in Groningen wordt de beurs met ingang van de 23e editie in 2018 gehouden in Expo Assen (naast het TT Circuit).

Dé Noordelijke Motorbeurs is een algemene motorbeurs waar dus vrijwel alles is te vinden voor toer-, custom-, sport-, toer- en off-the-road modellen.

Er is een breed aanbod van ca. 110 bedrijven en organisaties die hun producten en diensten presenteren.  Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren zijn er verder o.a. kleding, accessoires, toerisme/motorreizen, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder KTM, Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson. Ook zijn er verschillende (merken)clubs aanwezig.

Data en openingstijden
Dé Noordelijke Motorbeurs 2022 is geannuleerd!
Vrijdag 14 januari 2022 van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 15 januari 2022 van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 16 januari 2022 van 10.00 tot 18.00 uur

Garderobe
Direct bij de ingang is er een bewaakte garderobe waar u tegen een kleine vergoeding uw jas/motorpak en eventueel helm in bewaring kunt geven.

Online verkoop toegangskaarten
Vanaf ca begin december kunt u online toegangskaarten bestellen. Dit is een service zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Koop online tickets

Locatie
Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in Expo Assen (voorheen TT-Hall) aan De Haar 11 te Assen en ligt direct naast het TT-Circuit. Het complex ligt direct naast de A28 (Hoogeveen-Groningen, afrit 31a) en is daarom gemakkelijk te bereiken. (zie Expo Assen)

Route en Parkeren
Voor de route en parkeren zie Expo Assen.

Standhouders
In de praktijk is gebleken dat tot op het laatste moment wijzigingen zijn in de lijst met standhouders. Daarom zult u hier geen deelnemerslijst van de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs vinden. Een groot deel van de deelnemers van voorgaande jaren zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn en daarnaast een aantal nieuwe standhouders.

Entreeprijzen
Volwassen: kassa € 12,-
65+: kassa € 7,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Deelnemen aan het evenement ?
Wilt u meer weten over deelname aan het evenement neem dan even contact met ons op.

Informatie deelnemers
Informatie over de extra voorzieningen als standbouw, vloerbedekking, meubilair etc. wordt apart toegestuurd.

Wijzigingen voorbehouden.

Volg het laatste nieuws!

Zorg dat je erbij bent